20+ Zuurkool Recept Met Ananas

Voorbereiding -- 20 minuten Schil de aardappelen en snijd deze in grove stukken. Bak het gehakt al roerend in de pan zo blijft het gehakt los en brandt het niet aan.


Zuurkoolstamppot Met Chorizo Paprika En Ananas

Eventueel op smaak brengen met zout en peper.

. 2 minuten zachtjes koken. Kook deze gaar in ruim water met zout in ongeveer 20 minuten. Twee dingen die wat mij betreft heerlijk bij elkaar passen.

Al jaren een perfecte combinatie. Stamp de aardappelen met een pureestamper en. Voeg de kip de ananasstukjes en de rozijnen toe.

Doe de rozijnen en de blokjes ananas door het gehakt en roer het om. Kook de zuurkool hooguit 5 minuten laat vervolgens de zuurkool goed uitlekken. Zuurkoolstamppot met rookworst dus.

Ovenschotel stampot zuurkool met gehakt spekjes en kaas recept Smulwebnl onderdeel Jumbo Zuurkool ovenschotel met appel witte ui en rookworst - Kookidee. De exacte tijd is afhankelijk van de grootte van. Deze ingrediënten heb je nodig.

De aardappelpuree maak ik extra smeuïg door hier wat van het. Verwarm de olie in een koekenpan. Hoofdgerecht 25 min 20 min oventijd ingrediënten voor 2 personen 450 gr aardappelpuree 125 gr crème fraîche 250 gr zuurkool handje geraspte kaas 300 gr ananas 200 gr prei in.

Schep de zuurkool met stukjes ananas en ananassap in een ingevette ovenschaal. Voeg de ananasstukjes appels het fijngemaakte rundvlees en de uitgeperste knoflook toe. Melk erbij en laat de saus ca.

Rul hierin het gehakt samen met de ui en kerriepoeder gaar in zon 5 minuten. Voeg de ananasstukjes toe aan het gehakt en verwarm dit. Zet hem in de koelkast en als je wilt eten schuif je hem in de oven.

35 min bereiden Hoofdgerecht 4 personen 560 kcalpp 0 750 g zuurkool 100 g salami 1 blik. Voeg de bloem toe en schenk onder voortdurend roeren het ananassap en 200 ml. Meng de aardappelen en zuurkool goed door elkaar en voeg de creme fraiches toe.

Ideaal na een drukke werkdag of als je even niet zoveel zin hebt om te koken. De salami geeft de schotel pit. Stamp de aardapplen fijn en roer ze met de melk en boter tot puree.

Verdeel hier de gehaktsaus over. Een lichte en fruitige stamppot.


Zuurkoolschotel Uit De Oven Met Gehakt Ananas En Rozijnen


Stamppot Zuurkool Met Ananas En Rozijnen


Zuurkool Met Gehakt Kerrie En Ananas Francesca Kookt


Zuurkoolschotel Met Gehakt Leuke Recepten


Zuurkoolstamppot Met Ananas Leuke Recepten


Zuurkool Met Gehakt Kerrie En Ananas Francesca Kookt


Recept Zuurkoolschotel Met Ananas En Appel Recepten 178 Zelf Recept Zuurkoolschotel Met Ananas En Appel Maken Smulweb Onderdeel Jumbo


Recept Zuurkoolschotel Met Ananas En Appel Recepten 178 Zelf Recept Zuurkoolschotel Met Ananas En Appel Maken Smulweb Onderdeel Jumbo


Zuurkoolschotel Met Ananas Recept Ohmydish


Zuurkoolschotel Met Gehakt En Ananas Recepten 93 Zelf Zuurkoolschotel Met Gehakt En Ananas Maken Smulweb Onderdeel Jumbo


Zuurkoolschotel Met Ham En Ananas Recept Allerhande Albert Heijn


Zuurkoolschotel Met Gehakt En Ananas In 7 Stappen


Zuurkool Uit De Oven Met Ananas En Heerlijke Kruiden Recept


Zuurkool Ananas Recepten 499 Zelf Zuurkool Ananas Maken Smulweb Onderdeel Jumbo


Zuurkoolschotel Met Ananas Ham En Kaas Uit De Oven Lekker Tafelen


Budgetkoken 1 Zuurkoolstamppot Met Ananas En Appel


20 Zomerse Recepten Die Het Verschil Maken Op Jouw Terras Van Geloven Snacks

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel